Van wens naar werkelijkheid met een binnenschilder

Het spel van licht en kleur. Muren, kozijnen en deuren die het waard zijn om getoond te worden. Perfectie begint al bij de keuze van uw grondverf. Laten we samen het huis van uw dromen creëren.

Kleuren maken voor een groot gedeelte de sfeer in uw woning, Het is de basis van uw interieur. U weet precies welke uitstraling uw woning moet hebben. Op basis van uw eigen wensen komen wij dan tot een kleur- en materiaaladvies. Schilderen gaat verder dan het werkwoord. Het is vakwerk waarbij het niet alleen draait om verfraaiing, maar ook om bescherming waardoor uw huis een langere levensduur krijgt. Maak gebruik van onze kennis en ervaring. Neem contact op met uw binnenschilder in Walcheren en omgeving. Wij weten als geen ander hoe uw wens er in de werkelijkheid uit komt te zien. 

Oplosmiddelarme producten

Professionele binnenschilders zijn sinds 1 januari 2000 verplicht om alleen nog met oplosmiddelarme producten te werken. In deze producten zitten vrijwel geen vluchtige stoffen meer. Hierdoor ruik je de verf nauwelijks. Op de langere termijn wint oplosmiddelarme verf het op punten als kleur en glansbehoud, zelfs van traditionele verf.

Wandafwerking

De verschillende soorten wandafwerking die wij voor u uitvoeren zijn onder andere:

  • glasweefsel
  • behangwerk
  • sierlijsten
  • meerkleurige muurverf

Glasweefsel

Glasweefsel is zeer sterk. Dit maakt het een ideaal afwerkingsproduct om scheuren in wanden en plafond weg te werken. Afhankelijk van de muurverf die we gebruiken bij het afwerken, is het totaalproduct goed reinigbaar. Bovendien is glasweefsel in verschillende motieven verkrijgbaar.

Behangwerk

Wilt u iets speciaals voor op uw muren? Wij hebben een grote collectie behangboeken waarin u gegarandeerd het juiste motief vindt. Behang is evengoed een mooie en eenvoudige manier om uw interieur regelmatig te veranderen.

Sierlijsten

Elegantie en schoonheid komen samen met de hedendaagse technische perfectie. De collectie sierlijsten bevat producten voor alle interieurs, geïnspireerd op alom bekende klassieke modellen. Stijlvolle decoratie voor binnen en buiten. Bovendien kunnen de sierlijsten met vrijwel alle soorten verf geschilderd worden. 

Binnenschilder nodig? Neem contact op met Schildersbedrijf Schiboo.

Binnenschilder nodig? Neem direct contact op met Schildersbedrijf Schiboo.